Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Geloofszekerheid

Geloofszekerheid

11 april @ 19:30 21:30

Interactief
2 avonden

donderdag 4 en 11 april 2024 | 19.30 – 21.30 uur

Misschien herken je dit… Je gelooft met heel je hart en ziel, er is geen wolkje te vinden aan de geestelijke lucht van het hart. Maar dan beland je onverwachts in een moeilijke situatie waardoor je geloof een behoorlijke duw krijgt. Er kunnen dan vragen naar boven komen als: Waar is God? Doet Hij wel echt wat Hij beloofd heeft? Wat heb ik aan mijn geloof als ik het moeilijk heb? Of misschien ben jij wel iemand die überhaupt worstelt met een aantal geloofsvragen. Zoals: ik voel God niet altijd, maak ik wel de juiste keuzes? Hoe weet ik nou zeker dat ik behouden ben?

Misschien herken jij je hierin, of heb je misschien hele andere geloofsvragen. Wat doe je met die geloofsvragen? Blijf je ermee rondlopen, of zoek je naar plekken waar je die vragen mag stellen? In deze cursus willen we samen een open gesprek voeren rondom deze vragen. Wellicht mogen we samen zoeken naar antwoorden of kunnen we elkaar verder helpen in deze zoektocht. We gaan samen zoeken, met een open oor, een open hart en bovenal een open Bijbel. 

En als jij vroeger ook hebt gestoeid met geloofsvragen en er sterker uit bent gekomen, misschien is deze cursus dan ook wel iets om aan mee te doen, zodat anderen hun voordeel met jouw ervaringen kunnen doen.

Aanwezig: 11 (minimaal 10 benodigd)

Aanmeldingen zijn gesloten voor deze cursus


Zuiderdiep 85
Tweede Exloërmond, 9571 BD Nederland
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
19:30 – 21:30
Kosten:
Gratis
Serie:
Activiteit Categorie: